Gokken op Internet bij de beste online casino's

Pokerstars Spin & Go kansen en uitbetalingen

Je zult vast al wel gehoord hebben van de Spin & Go toernooien bij Pokerstars. Hierbij beland je met twee andere pokerspelers aan tafel en kun je kans maken op zeer hoge uitbetalingen. De Spin & Go uitbetalingen kunnen oplopen tot €1.000.000. De Pokerstars Spin and go`s zijn de snelste manier om je eigen buy-in tot wel 10.000 keer terug te verdienen. Elke Spin & Go zal willekeurig een prijzenpot beschikbaar hebben, en geeft je ook nog de kans om die one-timer te hitten, de miljoen euro! Met buy-ins vanaf €0,25, is dit een zeer populaire vorm van online poker waar iedereen aan mee kan doen.

Alle prijzen zijn in € uitgedrukt, maar worden op Pokerstars uitbetaald in $.

Hoe werken Spin & Gos?

De Spin & Gos zijn zeer snelle toernooien waarbij je maar 500 chips ontvangt. Het is een tafel van 3-max met Hyper-Turbo blinds. De buy-ins zijn vanaf €0,25 tot €100 en elke Spin & Go zal een willekeurige prijs bieden. Nu zal je jezelf afvragen: "Hoe kan er nou meer in de prijzenpot zitten dan dat de drie spelers samen betalen?". Dit is heel simpel! Er zijn namelijk ook spin and go toernooien waarbij maar twee keer je ingezette bedrag gewonnen kan worden. Op deze manier kan de derde inleg weer gestopt worden in een prijzenpot van andere pokertafels. Hierdoor kunnen andere spelers profiteren van jouw geld, en jij van hun geld.

Beginnen met spelen op een Spin & Go

Je kunt overzichtelijk kiezen uit een pokertafel met een buy-in dat jouw voorkeur heeft. De buy-ins zijn €0,25, €1,00, €3,00, €7,00, €15,00, €30,00, €60,00 en €100,00. Ook kun je met een paar klikken onder de buy-ins gelijk aangeven hoeveel Spin and Go`s je tegelijk wilt starten. Deze kan je op laten lopen tot vijf keer. Nadat je hebt gekozen met welke buy-in en het aantal Spin & Go`s je wilt spelen, klik je op "Register" en de tafels zullen worden geopend. De prijzenpot zal bekend worden gemaakt nadat drie spelers zichzelf hebben geregistreerd.

Hoe wordt de prijs bepaald voor een Spin & Go?

Nadat uiteindelijk drie spelers (inclusief jezelf) aan tafel zijn geschoven, zal er een soort van gokkastenrol in beeld komen. Deze gaat draaien en er zal worden bekeken wat de prijs zal zijn en waar jullie voor gaan spelen. Nu weet je gelijk op hoeveel geld je kans maakt! Tijdens het spinnen van zo`n rol zal de spanning hoog oplopen, want wie weet wat de Spin & Go uitbetaling dit keer weer zal zijn? Misschien is het wel de 1 miljoen dollar? Of een aanzienlijk hoger bedrag dan je hebt ingezet? Of zal het een teleurstelling worden en kun je kans maken op maar twee keer je inzet? Voordat je begonnen bent met poker spelen op een Spin & Go maak je de spanning dus al mee!

Voorbeelden van Spin & Go Pokerstars

Laten we als voorbeeld nemen dat je jezelf inschrijft voor een €3 Spin & Go. Nadat twee andere spelers zich ook hebben geregistreerd, zal de prijzenpot willekeurig worden bekendgemaakt. Nadat de rollen met de prijzenpot in het midden van de pokertafel is verschenen, kunnen de spelers hun eerste kaarten gedeeld krijgen. De eerste plek zal verdubbeld worden tot aan tienduizend keer de eigen buy-in. Dit betekend dat je bij een buy-in van €3 kans kunt maken op een prijs van €30.000!

Spin & Go kansen en prijzen

De meeste Spin & Go spellen zullen gespeeld worden als ‘Winner takes all`. Dit betekend dat alleen de winnaar een prijs ontvangt. Maar naarmate je op een speciale Spin & Go belandt, waar de prijzen zeer hoog zijn, zullen de andere twee spelers ook gelijk een prijs ontvangen. De tweede en derde plek, ontvangen dan 10% van de eerste plek. Wij zullen ook even laten zien wat de kansen zullen zijn, waarbij je een groot bedrag kunt winnen.

Structuur van blinds

Alle Spin & Gos zullen gespeeld worden met drie-minuten levels. Iedere drie minuten zullen de blinds omhoog gaan. Het zal niet uitmaken met welke buy-in je speelt. Er zijn acht inzetmogelijkheden. Ook een belangrijke regel zal zijn: Je kunt geen deals sluiten op de Spin and Gos. Speel altijd voor de winst! Als je nog geen Pokerstars account hebt, bezoek dan eens hun website op Pokerstars.eu en maak de spanning zelf mee!

Eigen ervaringen Spin & Gos Pokerstars

Ikzelf heb ook weleens de Spin & Go's gespeeld. Ik speel op de limieten van €7. Heel af en toe speel ik wat hoger, maar over het algemeen alleen de Spin & Go van €7. Het is mij één keer overkomen waarbij ik op een Spin and Go belandde van een kans van 50 op 1.000.000! Hierbij kon ik €1400 winnen als eerste plek. Ben uiteindelijk tweede geëindigd. Uiteindelijk toch nog €140 gepakt. Ik had met mijn Q9 op een flop van KQ9 twee paar, de tegenstander had AA. Turn was een 6 en river nog een 6, waardoor hij ook twee paar maakte. Erg jammer, maar hopelijk zal ik nog een keer zo'n speciale Spin and Go meemaken! Ook heb ik even een screenshot gemaakt van het moment dat het gebeurde. Bekijk deze screenshot hieronder. Ik heet zelf Shàrk op Pokerstars.

Lees gerelateerde artikelen
Goksites Top 10
Populaire gokspellen